Kivo, KVV, vers vlees, carnivoor, natuurvoeding, allergieŽn, eliminatie, eliminatie-dieet
Kivo is voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoeld heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. De maaltijden zijn compleet en een afwisseling in diersoorten maakt het voedingspatroon optimaal. Bovendien heeft Kivo ook gestoomde groenteworsten in het assortiment.
 


Vanuit slagers en slachthuizen door het hele land worden de lekkerste stukken vlees naar de Kivo fabriek in Veldhoven gebracht. Daar wordt het tot een perfecte verhouding gemixt, naar de behoefte van een carnivoor.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees

- 20% orgaanvlees

- 15% bot

Bij Kivo wordt er niets anders toegevoegd dan vers vlees.
Hond en kat genieten van een smakelijke voeding. Zij bouwen minder snel allergieën en klachten op, omdat zij voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt. Bovendien is Kivo KVV geschikt om als eliminatie-dieet in te zetten. 


 
BESTELLEN